تاریخ انتشار : 12 تیر 1395 8:54

شماره رساله

عنوان - پديدآور - مشخصات

۶۵۷

رسيدگي هاي غيرکيفري در پرتو اصل دادرسي منصفانه: مطالعه تطبيقي در حقوق ايران و رويه ديوان اروپايي حقوق بشر/ احسان بابايي.- به راهنمايي علي حسين نجفي ابرندآبادي با مشاوره مصطفوي؛ مهدوي ثابت.- دکتري (دانشگاه امام صادق (ع)، دانشکده حقوق و معارف اسلامي، رشته حقوق کيفري و جرمشناسي) ؛ ۱۳۹۲.

۶۵۸

تحولات بازرگاني خارجي ايران/ مصطفي پاکباز نژاد اسماعليلي.- به راهنمايي کمال قارصي.- کارشناسي (دانشکده علوم ارتباطات اجتماعي) ؛ ۱۳۵۴.

۶۵۹

بررسي تطبيقي تفسير قراردادها در حقوق ايران و انگلستان/ سيدمحمدفهيمي گيلاني.- به راهنمايي مريم آقايي.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي، واحد سمنان، دانشکده حقوق، رشته حقوق خصوصي) ؛ ۱۳۹۴.

DT454

سيماي جنايي کاشان/ علي خسروي.- به راهنمايي رجب گلدوست جويباري با مشاوره باقر شاملو.- کارشناسي ارشد (دانشگاه آزاد اسلامي واحد علوم تحقيقات، دانشکده حقوق و علوم سياسي، رشته حقوق جزا و جرم شناسي) ؛ ۱۳۹۲.

تصویر امنیتی :
تعداد بازدید کنندگان کل :
تا کنون :
26838970